Eetteri

Runoilija Kuulintu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2006
Viimeksi paikalla: 18.12.2020 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.12.1982

Lämmin kiitos kaikille kuluneista kymmenestä vuodesta.

Olen poistamassa tunnustani ja runojani.

Aikansa kutakin, sanotaan. Nyt on aika siirtää runot muualle.

T: Antti
 
Aika paennut on.
Kellot seinille
seisahtuneet.

Hiljaisilla käytävillä
maalit hilseillen
rapistuneet.

Kiire ja työ
poissa on.
Pimeys ja yö
loputon.

Lasit pirstoutuneet
vaihtuneet vaneriin.

Vain tyhjyys virtaa
vuolaana eetteriin.

Selite: 
UE-harrastuksen satoa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän runon jalkeen on helppo kuvitella miten tyyneys ja rauha laskeutuvat kuin aamuyön sumu suolla.

 

Käyttäjän kaikki runot