Urhon veri virtaa
pitkin hopeista miekkaa
ja uskovaiset hurraavat
kuninkaansa meriiteille.
Vaivasta lahjaksi rahaa
kuin ostaakseen paikkansa
ravintohissien pohjilta,
päättääkseen kurjuutensa sinne.
Päättääkseen kurjuutensa sinne.
Mutta Teitä on huijattu.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi