Elämän löytämä

Runoilija Liihottaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2006
Viimeksi paikalla: 25.5.2021 16:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-





 
 
mutta maailma kaipaa pelastusta, sillä elämme sellaisia aikoja kuin olemme.

suosittelemme:
pöhöttynyt.
/reliikki
 

Etsivät etsijät
eviänsä eläviä
kivisellä kadulla
katuvat kivettymällä.
Sillä selässä
vetisiä verisiä
kummia paiseita
kummalla, toisella
kaula katki

Kyläläiset kylläiset
alkueläimet jättiläiset
kohti taivasta
kohti maata
kohti taivasta
kohti maata.

Alamaiset kuuliaiset
nöyrät pienet
suloiset syövät
Alamaiset, muukalaiset
pyörittävät suuret
suunnattomat väkipyörät.

Taivas tummuu - Maa murtuu
kaikki kaunis kaikkeudesta
muodon toisen rakkaudesta
muodoksi toiseksi kaikki muuttuu.
Taivas tippuu - Maa tippuu
kaikki linnut, madot, naiset ja miehet
kaikki

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin monistakin näistä runoistasi. Monitulkintaisia, vahvoja, vähän vinksahtaneita. Olevaisuuden pohdintoja sanoina, jänniä vertauskuvia.

 

Käyttäjän kaikki runot