Vähäisen villapaidan läpi
purjehtii tuuli
Kyykyssä metsän keskellä
vaanimme mustarastasta
minä ja koirani
Kusiaiskeon vasemmalta puolelta kuuluu
kuinka kreikkalaisnainen
ulvoo kovaa, korkealta
ja täydellisesti väärin
Tästäkö te nyt haltioidutte?
odottakaa
kirjoitan tämän ylös
ja tämän ylös
ja tämänkin ylös
Noin.
Sivut täynnä.
Mutta mihin panen muistiin,
miten mustarastas lauloi?
Selite:
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi