Viirusilmä koitti elää kulkurin elämää.
Tupakkatauolla
kertoi lähtevänsä etelään.
Kohautin olkia.
Hän pakkasi laukkunsa.
Niin Viirusilmä lähti
seuraavalla autolla.
Jätti lapun, jossa väitti
rakastavansa minua.
Join kahvin.
Join toisen.
Näin miten vuosi muutti muotoa.
Viirusilmä pikkuhiljaa
ajatuksista kaikkoaa.
Kunnes yhden illan aikana
satuin verannan oven takana
huomaamaan
irvikissan hymyn
ja kaksi kiiluvaa silmää.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi