Minä vihasin sinua niin kuin lumimyrsky rakastaa hiutaleitaan valkoisen vaipan peittäessä maan
Minä annoin sinulle kaiken ja enemmän
Etkä silti ole minulle velkaa
Etkö vieläkään ymmärrä?
Minä rakastan sinua enemmän kuin itseäni
Ja se olikin ainut missä menimme vikaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi