Olen yksin, yksinäisyydessä, tietokoneiden humistessa hiljaa muistuttaen mekaanisesta läsnäolostaan
Voisin vaikka vannoa nähneeni pölykoiran syöksyvän läpi öisen datataivaan
Evil Kät saapui rakastettavaksi
Yllättäen näppäimistöni peittyi valkeaan nukkaan
Siirtäen yksinäisyyteni muistoihin kipeisiin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oivoi tämä on niin totta ja surullisesti hauska, joten pakko iskeä.