Sinun katseesi polttaa
Tunnen sen
Kaikkialla
Syyttävä ilmeesi
Se kertoo kaiken mitä tarvitsen
Hävetäkseni
Anna anteeksi tekemäni virheet
Anna anteeksi se kuka olen
Anna anteeksi rakkautesi minuun
Anna anteeksi
Sillä me olemme rakkaus
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi