Anteeksi

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1178
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 21.5.2024 9:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Ehkä sinä kuulet minun äänestäni,
että olen jo valmistautunut shakki ja
matti vaiheeseen.
Olen ottanut oppini niin 
korkeassa koulussa, että
joskus mikään ei riitä.

Narsistinen toive
omasta onnistumisesta
lamauttaa.
Se sirpaleista.

Ei kukaan käskenyt, mutta tehtävä on.

Nukuttava on, anteeksi.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot