On kai se mahtavaa, kun mokan uusiminen onnistuu. Onpahan kantapäälläkin tarkoitus.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 4.12.2020 16:26 Star Aivan oikein, kantapään kautta oppii joskus parhaiten <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut