Olen räyhäävä räähkä.
Olen kunnon käytännön
pilaaja.
Ehkä vähän kateellinen.
Olen veemäinen valittaja,
Olen kunnon käytännön
pilaaja.
Ehkä vähän kateellinen.
Olen veemäinen valittaja,
inhottava ilonpilaaja,
säälimätön sotkija.
Tai sitten olen lasisiipinen
säälimätön sotkija.
Tai sitten olen lasisiipinen
rehellisyys,
paikallaan pinnistelevä
pillitys.
pillitys.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut