Jos lääkkeenä loukkaantumiseen
tarjotaan so what ja ite oot -metodia,
silloin otetaan ensiaskeleita
kyynisyyden kynnyksen yli.
tarjotaan so what ja ite oot -metodia,
silloin otetaan ensiaskeleita
kyynisyyden kynnyksen yli.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut