Nukuin yön yli,
yritin löytää ratkaisun.
Aamulla myötätunto huusi,
järjestely järkeisti,
sydän väpisi toiveikkaana.
yritin löytää ratkaisun.
Aamulla myötätunto huusi,
järjestely järkeisti,
sydän väpisi toiveikkaana.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rakkausruno
,Rakkauden, tunteiden ja mielen nuoralla tanssista.
Sivut