Kympin älykkyysosamäärä, minäkö turilas, minäkö jäärä, oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 7.5.2023 12:23 Star Älykkyys on jotakin aivan muuta kuin äo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.5.2023 14:21 anja.tuomi Minun älykkyysosamäärä on pakkasen puolella Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut