Että jos teki jotakin, tai jos ei tehnytkään, jos sanoi tai jätti sanomatta, jos oli ja ei ollut. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 17.3.2023 12:13 Star Tuolla menetelmällä on vaikea saada työtä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut