Äkkipikaistumislaari

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1178
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 21.5.2024 9:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Lähtisin liikkeelle siitä ajatuksesta,
että rankaiseminen huonosta
arvosanasta matematiikan kokeessa
on jokseenkin tai jopa erittäin kyseenalaista.

Tahallisuus,
vahingon määrä ja laatu,
sekä tilannetta ruokkineet tekijät
 olisivat
puntarissa,
kun alkaisin sanella sanktioita.

Lisäksi on aina olemassa
se äkkipikaistumislaari.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin jonkin yksittäisen kokeen arvosanalla ei ole merkitystä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot