Postimerkki

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1178
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 23.5.2024 20:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Aina on olemassa 
painava sana, joka sanoo,
että syy on äidissä. 

Että aina olisit voinut tehdä
plussatehtävän.

Jos merellä tuulee, lokki
lentää silti meren yli.

Kärpäsiä ja lutikoita,
sileää ja siistiä,

laitetaan tähän
postimerkki
ilman mutinoita
joka tapauksessa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämässä ei pidä aina olla liian varovainen, se on ärsyttävää <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot