Olkaa hyvät ja naurakaa ihmismielen typeryydelle

Runoilija TARUUU

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyynesti kysymys
Yksi lause riittää

“Kuka se oli?”

Ja puhelimen päässä
Hiljaisuus sen päälle
Kaikki kiitollisuus, ilo ja rakkaus
On rikottu ja tilalla

Sisälläni hiljaisuus

Selite: 
Typerintä on luottaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan katkera otsikko! Ja tuo punainen teksti on tärkeä lisä runoon.
Pienestä, lyhyestä kysymyksestä ja sitä seuraavasta hiljaisuudesta kyllä tosiaan voisi kirjoittaa vaikka kuinka pitkän runon. Tuollainen sanattomuus on pahasta. Kamala tuo toinen joka vastaamatta jättämällä antaa sen kaikkein inhottavimman vastauksen.

 

Käyttäjän kaikki runot