Arka valonsäde
verhojen raossa
siinä pölyhiukkasten verkkainen
tanssi
viinilasin pohjalla häivähdys
eilisestä
peittojen ja tyynyjen sekamelska
siellä jossain kauniit kasvot
huulet
jotka armahtivat kärsivän
tulit kuitenkin.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista herkkää tekstiä lukee niin mielellään.
Juuri tämänlaista.
herkkä leppoisa, kesälomalaisen tuntuinen tunnelma