Pilvien varjot liitävät vastakynnetyn
maanalaisen yli,
yli hiekkatien,
yli hennon vihreällä
otsalla olevan pellon.
Pöly jää leijumaan tien ylle,
auto jatkaa kotia kohti.
Ojassa sammakonpoikasten esiaste
muhii odottaen.
Mopon ääni jää kaikumaan kalliota vasten.
Sammal pehmentää askelta
jalkojen alla,
tuuli siivittää ajatukset
lentoon.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi