Tule tule tule
Tule tänne lähelle
Ota mukaasi
tärkeimmät
sydän ja sielu
Puhu puhu puhu
puhu
pää pyörryksiin
Anna äänesi vietellä
minut viimeinkin
Suutele
Mua
Niin
Että
Jalat
Lähtee
Alta
Ja vajoan
syliisi
yöksi
Yhdeksi
kuumaksi
kesäyöksi
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tulen, puhun, suutelen, syliin kaappaan, upeaa tunnetta runossasi, kiitos
Rakkauden kaipuuta, melkeimpä käsky olla rokea ja kaapata sut syliin, mukaansa :)