Tällaisista minä tiedän
tällaisista vain
kivusta selässä
sielussa ja
sormenpäässä.
Veripisara jonka sinä
kerta kerralta nuolaisit
sisimpäsi syövereihin.
Tällaisista minä vain tiedän
tällaisista kutinoista
syyhystä ja ihottomuudesta
Minä kaipasin
sinua ihokseni
se ei riitä,
ei sama talja kahta pue
Talvesta tulee kylmä
Tällaisista minä tiedän
tällaisista vain.
Sydämen pistelystä
sen murusista
ja tyydyttymättömästä nälästä.
Minä katson
sinua.
Särjet selkääni
lävistät sormeni päädyt
revit ihoni
riisut minut
ja näännytät nälkään.
Kaikki tämä vain
jonkin särkyneen tähden.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Toinen toisensa ihona ja suojana kylmyyttä vastaan. Tämä oli hyvä runo tässä hiljaisuudessa.