Runoilija Usvaraita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuu taivaalla
ihastuttaakseen maan valvojia

Pimeyden verhoama
sänky unien alapuolella

Sadepisarat
herättivät minut eloon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sadepisaroiden rapiseva ääni voi tosiaan olla herättävä ja myös mukavasti unettava, kun aikansa kuuntelee.

hyviä runoja, joissa mukavasti luontoa läsnä.

Tämä tosiaan on hieno! Loppu erityisesti.

Herkkää ja kaunista, pidän

Helteisten päivien jälkeen öinen sade tuntuu samettiselta...

Kaunis, ehyt runo. Monitulkintaisen ja -tasoinen, pidin kovasti tästä ja muistakin runoistasi :-).

 

Käyttäjän kaikki runot