Nousen bussista
pitkän tien jälkeen
Monia tunteja
tuijottelin ikkunaa
Joka kerta
sama heijastus
Menneisyyttäni
en voi kauemmas paeta
mieleni sisältä
Mutta
Nousen pois
oikealla pysäkillä
ja jätän pimeyden
jatkamaan matkaansa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Linja-auton ikkunassa on jotain merta syvempää sielukkuutta. Siihen eksyy, huomaa väliin itsensä, muut kulkijat, juoksevan maiseman.
Hieno runo.
Hienoa pohdintaa ja tekstin virtaa.