Lempikahvilassani
aurinko lävistää ikkunan
Niin vaivattomasti
Että tunnen sen väreilyn
sunnuntai-aamun ainoa kiire
On saada kakku syötyä
Ennenkuin kaupat aukeaa
Ajattelin ostaa eväät
Ihanaan päivään
Selite:
Rakastan vapaapäiviä!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Positunteita sunnuntaiaamuna. Ihana!