Elämäniloa parhaimmillaan
omalomapäivä
ja mä vaan chillaan
Aurinko herätti
sai tahtomaan vapauden
kevään kauneuden
Elämäniloa
askelia päivä kerrallaan
minuutista toiseen
haaveillen, nauraen
Tiedän mitä haen
ja löysin sen
vastaus on tämä hetki
pienen pieni kevätretki
Selite:
Kahden vuoden tauko runoilusta, hitaalla kulkee ajatus. Kyllä se tästä vielä käynnistyy. :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihanan keväisen iloinen "live-in-the-moment" - runo, tykkään :)