Alkoholin ja pahan hengityksen
sekoittama hajujen harmonia
hyökkäsi kimppuun heti istahdettuani
palauttaen mieleen kourallisen muistoja
jotka tahdoin unohtaa
Rymisten hakkaamme kiskoa ja liikumme
kuuntelen meteliä mietteissäni
kunnes vaihdan parempaan musiikkiin.
Selite:
Lauantai 15.4 viimeinen juna Turusta Tampereelle.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Siis voi että!
"hajujen harmonia" on jotain maailman parasta. Tässä on tunnelma kohdallaan.