Makaamme tässä,
hämärässä,
ja sinun vartalosi lämpö
aaltoilee minussa
Vierekkäin,
kylki kyljessä
jaamme tämän ajan
ja sängynpuolikkaan
Kuulen sydämesi
omassa rinnassani
Sinun hengityksesi
siroaa kasvoilleni
ja verisuonissamme
virtaa sama purppura
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pysähtynyt hetki. Erittäin sulavasti kuvattu.