Nimetön

Runoilija Chakwaina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Öisin pyöveli jättää
kirjeitä postilaatikoihin.

Se
kulkee varjoissa niinkuin
sitä ei kukaan enää näkisi,
vaikka se
leikkaa askelillaan katuja,

eilisiä.

Mutta oletteko te koskaan
nähneet sillä
mustekynänpainaumia sormissa,

ja tahroja

jotka jättää elämä niille sivuille,
joita pimeinä iltoina
kirjoitetaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo!!!! Menee suosikkeihin. Juuri niin tumma sävy ja tunnelma alusta loppuun, josta pidän erityisesti:-)))

Pakko myöntää. Emme ole. Jään pureskelemaan.

 

Käyttäjän kaikki runot