salaperäinen mies

Runoilija InMyDarkestHour

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oravanpyörä kanssasi
saa pääni sekaisin
ajattelemaan huomisen ihanuutta
jolloin saan sinut

Huomisen epätoivoa jolloin koskaan et saavu

Kaiken sen tuskan läpi rakastan
Huomenna vihaan
ja toivon kaiken päättyvän

Mutta
täytyyhän elokuvakin loppuun asti katsoa

Mikset ole minulle se joka on luonani
Mikset ole minulle se jonka saan omakseni

Kaikki ajatukseni, tunteeni ovat omistamiasi
Ajatukseni jotka vaihtelevat
kyyneleistä iloon
onnesta tukaan

Ne päivät jolloin en näe sinua, tunnen toivoa; olen vapaa
Ne päivät jolloin olet luonani,tunnen iloa; rakastan sinua

Rakastan niin
etten tiedä itsekään kuinka voisin sitä paremmin kertoa

Kuinka voisin edes kahlita sinua
Sinua, jota eniten rakastan
Sinua, joka on ikuinen arvoitus

Salaperäinen mies, joka on kerran kertonut rakastavansa.-

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot