Erotiikkaa 1

Runoilija InMyDarkestHour

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huulesi janoiset
kohtaavat huuleni taas
Miten voitkaan suudella
kauneimmin kuin kukaan

Kätesi leikittelevät vartalollani
riisuen minut kuin syksy puut lehdistään

Huokaus ilmassa kertoo kaiken
haluan enemmän, kaiken

s i n u t

Sinä ainoana rakkautenani
himoni yhtä palavana

Hellä suudelma kaulalle
toinen siihen missä solisluu päättyy
Siihen hetkeen voisin jäädä
pieneksi ikuisuudeksi

tuntea tuoksusi
hellyytesi kosketuksen
himosi

joka voimistuu

Olet niin uskomattoman kaunista
parasta minulle

Jatka
jatka

älä koskaan lopeta

Saan sinut kokonaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ooh.. kaunista intohimontäytteistä tekstiä tämä runo.. Tuli ihan visio moisesta, pidän. :)

Erotiikkaa, hyvää. Toivottavasti jatkoa luvassa..?

hmm, mihin solisluu päättyy?:) tai siis kummasta päästä se alkaa ja kumpaan loppuu :D

runo oli siltikin tosi hieno. niin täynnä tietynlaista intohimoa.

kiitos tämän lukunautinnon tarjoamisesta.

 

Käyttäjän kaikki runot