yllätys

Runoilija InMyDarkestHour

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se tulikin yllättäen
pilke silmäkulmassa
ruskeissa niin ihanissa

Laittoi käden ympärille
hymyili

todellakin tykkään susta
se sanoi

Sen vieressä olikin
hyvä olla
nukkua
unta hyvää

uskon,
tää tunne on syvää

Pysyvää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno yllätys; se ruskeiden silmien pilke.

 

Käyttäjän kaikki runot