Laukku löytyi leipälaatikosta,
Takki ja mekko siivouskaapista,
Korkokengät eteisen piirongista,
Serpenttiini eteisen hengarista,
Kalliit korut roskakorista,
Narikkakortti pakastinlokerosta....
Selite:
Vappuaatto siis meni täysin vesilinjalla :D
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi