Puoli vuotta on sydän sykkinyt
Kylmää jäätä suoniini.
Kyky uskoa ihmisiin hukkunut
Padottuihin tunteisiin.
Kovettunut sieluni katkeroitunut
Elämään, ihmisiin.
Mieleni, aistini, sydämeni
joutuneet eksyksiin.
Olen vain peilikuvani heijastuma.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi