Tulit luoksein
myötä kevättuulen
olit lämpö
kesän helteiden,
syksyn viima
viilensi jo tunteet
pois sun kokonaan
vei talven pakkanen.
Nyt ootan kevättä
toivon että saavut
tulethan sä kera
kevättuulosen
lämmön, rakkauden
mukanasi tuoden
ja kauemmin
kuin yhden ainokaisen vuoden
mä pitäisin
sut läpi elämän.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rakkausrunoa kauneimmillaan <3 ^^ nättiä
Kovin nopeasti runossasi lemmenliekki viilenee. Toivotaan , että kevään lämpö liekin taas herättäisi.
Pyyteetön rakkaus kestää vuosista vuosiin.