Muuttolinnut.

Runoilija Rakastava

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muuttolintujen kuiskeita
kuuntelen
ne kuiskivat
aika on mennä

avaa siipesi sinäkin
unelmoiden
ja taivahan sinessä
lennä

talven jälkeen
lupaamme palata taas
tuomme tullessain
lämpimän kesän

pihakoivuusi
ilokses rakentaa
poikasten täyttämän
pesän

näkemiin minun
lintuni ihanat
minä odotan
talven yli

mull on lohtuna
pesäni lämpöinen
ja oman kultani
syli.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan fantastinen runo, olen sanaton, kerrankin:-) Kiitos!

On varmaankin turvallista elää kun tietää ettei tarvitse lähteä minnekään. Ei juoksemaan minkään perässä eikä ketään karkuun. Kun koti on löytynyt!

Sai onnelliseksi :)
Kaunis,niin kaunis..


Pesä lämpöinen :)
Linnut niin hauraat :)
Kaunis :) :)

kaunis runo muuttolinnuista
ja omasta lämpimästä kodista

Oman kullan kainalossa on niin lysti olla.

lohduttavan, lämpöinen runo

Aivan...sellainen perinteinen tunnelma runostasi huokuu mutta syksystä huolimatta myös lämpö ja rakaus. Kaunis runo.

Lämmintä rakkautta kylmissä viimoissa, ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot