Foliopallot valtaa taivaan.
Ihmismassa velloo limittäin torilla
etsien hattaraa,
metrilakua ja makkaraa.
Punalippu liehuu yksin.
Patsaan äärellä se viivähtää
etsien aatetta,
toverin punavaatetta.
Väkijoukko reunustaa tien.
Tuttu sävel jo kaukaa kajahtaa.
Yhtyy marssiin lippu punainen
ylväänä aatetta liehuen.
Selite:
Tällaisen kirjoitin vappurunokisaan. Aihe oli aika selkeä ja aate kuuluu vahvana vappuun. Varsinkin, kun kyse oli työväenyhdistyksen kisasta...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno vapputunnelma kakkine asiaankuuluvine
vehkeineen.
ihan pätevä siihen kisaan
Sivut