Nimetön

Runoilija Ann1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tämmöinen yörunoilija vain. Olen onnellinen jos arvostelet runojani. Olen kiitollinen myös negatiivisesta palautteesta.
 

Kuuntelen musiikkia ja kirjoitan runoa.
Tänä iltana, tässä huoneessa.
Huoneessa, joka on kärsinyt.
Huoneessa, jossa on kärsitty.
Huoneessa, jossa kärsitään nytkin.

Kirjoitan runoa tuskaani.
Tuskaan, jonka aiheutin itselleni.
Tuskaan, jonka aiheutin toiselle.
Tuskaan, jota tulen aiheuttamaan.

Kappale vaihtuu, kirjoitan yhä.
Tänä iltana, tässä huoneessa.
Huoneessa, jossa on kokemuksia.
Huoneessa, jossa on muistoja.
Huoneessa, jossa on tulevaisuutta.

Tänä iltana, tässä pienessä huoneessa.
Kirjoitan tuskaani, toisen tuskaan,
itse aiheuttamaani.
En itke, en luota.

Toivon ja uskon

Selite: 
Ehkä liian angstia. Mut sitä sattuu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ann1 Nimetön 5.3.2008 1 Runo
Ann1 Välit 5.3.2008 1 Runo
Ann1 Arvet 5.3.2008 4 Runo
Ann1 Merkitykset 9.1.2008 5 Runo
Ann1 Lupa päättää 1.9.2007 1 Runo
Ann1 Nimetön 18.4.2007 0 Runo
Ann1 Nimetön 18.4.2007 0 Runo
Ann1 Nimetön 18.4.2007 0 Runo
Ann1 Kuka minä olen? 18.4.2007 4 Runo
Ann1 Riippuvuus 17.4.2007 3 Runo