Kuullessasi näet,
jos kuuntelet.
Minun alastomia ajatuksiani
levittääkseni ne sinulle.
Pikakelattu Magdalena,
salattu rakkaus, vain pöytäkoristeena.
Ilmianna itsesi
ollaksesi irvailun oikeana kätenä.
Kädettömänä.
Minä karkaan vain itsestäni.
Ollakseni,
tuomittuna pienen tytön harhakuvitelmista.
Negatiivit,
olivatkin positiiviset.
Seulotut totuudet
jolloin menneisyys on aina edessäsi.
Haluan olla osakas
tätä tunteiden valtamerta.
Totuutta,
ei kannata kadehtia.
Sanat,
eivät suulliset.
Nimettömät ovat aina ne syylliset,
lopulta
Anonyymejä me kaikki.
Loppuun asti.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mielenkiintoisia tarinat runoissasi,
varsinkin tätä
oli useasti uudelleen
mielenkiintoista lukea.