Pimeää klo 5.30

Runoilija pikkupuu

Pimeys lyö vastaan
Ripustautuu sieluun,jokaiseen kudokseen
pimeää
Enkä tänäkään vuonna nuku talviunta
vaikka sisäinen karhuni on väsynyt

Nyt on lokakuu
Minä taipuvainen uskomaan
Yksikin kynttilä ja pimeys on pienempää

Taisteluni alkaa 5.30, kun alan itseäni herättää
karhu minussa murisee, talviunet lakanoihin varisee
Niin monta kynttilää
5.30
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot