Epärytmissä

Runoilija pikkupuu

Tän vääristyneen maailman laidalla
uskon ihmeisiin hinnalla millä hyvänsä.
Jalat niin syvällä mullassa ,että uskallan keinua epärytmissä.

Hei silkkitukka,Tähtisilmä
Kuiskaan Sun nimeä ,kun lokakuussa on liian pimeä.
Maailma huokaa, ja kaiken toisin asettelee.
Ja mä yritän olla rohkea ,kun ostan maitoa kaupasta.

Valoissa on jotain kaunista ja jotain joka satuttaa. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Asioilla on puolensa, mutta myöskin kaikki voi järjestyä. 
 

Käyttäjän kaikki runot