Musta kuu loistaa tummaa valoaan
Se tekee maailmasta kauniin
elän öitä varten,
kuuntelen hiljaisuutta,
jossa sieluni lepää
tulikärpänen hiipuu
ja viimeinen valo katoaa
-olen turvassa, yksin suloisessa pimeydessäni
Selite:
Black night :) I like it loud.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi