vittu oot peace of shittii
oot hyvä esimerkki
mistä helvetti tehtii
kuvaa arvet
huulet mustuneet
vitun lutka
ne on susta muuttuneet
älä viiti jauhaa
miten aina kaikki nauraa
päin naamaa
sun omaa rasiaa naulaa
ompele ompele lutka
hiero silmiäs
odota opetusta
lähde menee
ennenkun jokupäivä sun vittuskin mustunee
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi