Tänään pimeys on ystäväni,
sen pehmeään syleilyyn
saan yksinäisyydessänikin
kietoutua
kyyneleet
aamukasteen pisaroina pitkin viinilasin jalkaa
kuinka syvältä ne tulevatkaan
Sadatkaan sirpaleet
eivät korvaa
itkettyjä katkeruuden valtameriä,
niitä, jotka luoksesi johtavat
Kirjeesi piilotan sydämeeni,
paikkaan, jossa säilytän kuvaa sinusta-
paikkaan, jonka nimi on yksinäisyys.
Selite:
you know about.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi