en enää jaksa valittaa/
miks oot niin vitun ihqdaa/
webbishittii kaikkialle/
hiero rasiaas kameralle/
sul ei oo mitään ekaa kertaa/
älä jaksa vittu bamlaa skeidaa/
älä viiti mulle vinee/
vielä mä sut heitän menee/
mä en jaksa sulle tilittää/
miks vitus korvas huudosta tinnittää/
oot niin vitun arpinen/
huora, vittu arkinen/
äski, vitun porsas/
en vittu nais sua vaik istuisit dildo korvas/
kerro äidilles musta ja muista/
en haluu vitussasi luistaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi