Sinä olet minulle kaunis kuunvalossa.
Niinkuin silloin kerran, kun päällesi roiskui neonpisaroita lätäköstä.
Sinun lempeän äänesi valo,
vetää minua kohti pintaa.
En vajoa...
...Se kannattelee minua.
Mutta minua ei ole sinulle tarkoitettu.
...Shine like the light you are...
Selite:
Timestamp 03022015-0147/05022015-1914
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hienosti pisaroi runosi kuvat.
Kaunis runo. Kovasti pidän!
Surullisen kaunis. tykkää!!