Sinun vuoksesi Mr. Know-it-all.
Niinkuin vuoksi ja luode
Nousee vesi ja laskee
Sinun vuoksesi Mr. Know-it-all.
Unta nähden.
Kiskon radaltaan jokaisen tähden
Huudan aurinkotuulen puhaltamaan.
Siirrän Jupiterin kuut kierroltaan
Kierrän lunaarisen vuoden paikoiltaan.
Io
Europa
Ganymedes
Kallisto
Sinun vuoksesi Mr. Know-it-all
Sinun vuoksesi ja minun
Mutta vain
sinun
Selite:
Ei sanottavaa jää....
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
voimakas
pidin todella paljon