Näinä kuolleina öinä
Kun sinulta en unta saa
Sielut rauhattomina kulkevat
Ne minun täytyy noutaa
Näinä kuolleina öinä
Kun sielut vaeltaa
Sinun sielusi on ainut
Joka minut voi pelastaa
Selite:
Mie hitokseen <3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tästä saisi hyvän laulun. More please.
Voimakkaasti väreilevä runo!