Vain testi

Runoilija Vedensininen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2006
Viimeksi paikalla: 24.7.2016 13:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen ei ole ongelma vaan ilo.
 

Kun herätyskello ei huuda
vaan piipittää
kuin kärsivä lintu
jota tuskin kehtaa ryhtyä häiritsemään

kun koira ei ulvo
susiluontonsa tapaan
vaan nurkalla räksyttää
kuka siitäkin kasvatti
tottelevaisen
ja vapaan

kun sireeni soi
enää ei pysähdy korvaansa
lotkauttamaan
jotakin pitäisi tehdä 
joku tekeekin kai

On väärin että turhaan hälytetään

taas harjoitus ilmeisesti

- tämä on vain testi -


jatketaan . . .
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatteluttava.
 

Käyttäjän kaikki runot