Jokapäiväistä

Runoilija Vedensininen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2006
Viimeksi paikalla: 24.7.2016 13:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen ei ole ongelma vaan ilo.
 

Paljon kuvia menneestä kesästä

vertailuja ja yhteenvetoja

ikään kuin muisteltaisiin
tulevia

otettaisiin esiin vanhat merkit
ja pantaisiin esille

tuollaisia oli silloin
tunnistatteko ne nyt

mutta silti
haluan elää tässä päivässä
täysin

se on elettäväksi tehty

jokapäiväisesti

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot